Gisele Bundchen ne incanta iar cu o aparitie NUD

Gisele Bündchen a fost desemnată zilele trecute de Forbes pentru a noua oară cel mai bine plătit fotomodel din lume, iar pentru a sărbători acest lucru, frumoasa braziliancă a pozat topless pe coperta Vogue, Paris.

gisele bundchen goala

Gisele Bundchen goala in revista Vogue

Dar nu s-a oprit aici. Brazilianca a pozat nud pentru celebrul fotograf Giovanni Bianco, într-o ipostază incredibilă. Frumoasa blondă și-a dat hainele jos și și-a expus trupul aparatului de fotografiat spre placerea fanilor care doreau demult sa o vada pe Gisele Bundchen goala.

Fără emoții și fără inhibții, spre deliciul fanilor ei. Postată pe Internet, fotografia a stârnit reacții diverse și majoritatea au complimentat-o pe brazilianca cu origini nemțești.

Au fost însă și voci care au spus că Gisele, acum în vârstă de 35 de ani, ar avea sânii cam lăsați.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *