Amanta lui Guta fierbinte in bucatarie, aproape goala la cratita

Dansatoarea Dana Roba, cunoscuta ca si amanta lui Guta s-a iubit un timp cu manelistul Nicolae Guţă. Relaţia lor nu a durat, iar focoasa brunetă nu pare să sufere, ca altele, după dragostea cântăreţului.

Dana Roba este pricepută nu doar la dans ci, dacă judecăm după fotrografiile postate de aceasta pe pagina ei de socializare, şi la bucătărit.

Amanta lui Guta se pricepe la cratita

Dar, chiar şi în calitate de gospodină, sexoasa brunetă se gândeşte tot la cum ar putea să-i incite pe bărbaţi.

Dana s-a fotografiat în bucătărie, la cratiţă. Îmbrăcată doar în lenjerie intimă minusculă, ea amesteca în cratiţă şi prepara aluat în poziţii care l-ar face pe orice bărbat să viseze la jocuri erotice.

amanta lui guta 2 amanta lui guta

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *