Ice Bucket Challenge PORNO. Micaela Schafer si-a turnat gheata in cap aproape dezbracata

O tânără starletă din Germania, Micaela Schafer, cunoscută mai ales publicului masculin pentru apariţiile sale inendiare, s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Vedeta şi-a turnat însă apă cu gheaţă în cap într-un stil cu totul original şi… incitant: în plină stradă şi goală, nurii si pasarica ei fiind acopreite doar de nişte plasturi minusculi.

micaela shafer

Micaela Schafer nu este la prima aparitie nud

Micaela Schafer, o vedetă extrem de îndrăgită în Germania, mai ales de către domni, nu s-a dezminţit şi a ales să se alăture campaniei Ice Bucket Challenge, în stilul ei. Obişnuită să prezinte evenimente şi să pună muzică în cluburi, în pielea goală, focoasa brunetă s-a lăsat udată din cap până în picioare în… costumul Evei.

Provocarea a avut loc în stradă, ziua în amiaza mare, un loc şi un moment nu tocmai potrivite pentru o astfel de expunere. Şi asta pentru că ar fi putut trece oricând pe acolo o bunicuţă cu nepoţelul de mână. Totuşi, Micaela a găsit de cuviinţă să îşi acopere nurii cu nişte plasturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *