Imagini supersexy cu Nicole Cherry

Nicole Cherry este pe zi ce trece mai provocatoare. Artista este o apariție plină de senzualitate.

Cântăreața Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, își încântă admiratorii din mediul online cu fotografii în care apare în ipostaze pline de senzualitate. Tânăra artistă se afișează în ținute provocatoare, care îi pun foarte bine în valoare formele apetisante.

Postările lui Nicole Cherry fac deliciul fanilor ei, care abia așteaptă să o vadă pe artistă în cele mai provocatoare ipostaze.

Nicole Cherry trăiește o poveste de dragoste cu Florin

Nicole Cherry, care anul trecut a aniversat șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, Florin.

Nicole Cherry a mărturisit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, că ea și iubitul său se cunoșteau dinainte de a fi împreună și că nu s-a gândit niciodată că el va fi iubitul ei. ”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a declarat cântăreața.

Artista a mai spus că la început a fost indiferentă și nu-l plăcea pe cel care i-a devenit iubit. ”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mai spus Nicole Cherry.

sursa: https://tacataca.prosport.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *