Jasmine a pozat fara sutien

Impresionată de povestea unei prietene, pe care a ajutat-o în trecut să scape din ghearele unui bărbat care o bătea cu sălbăticie, dansatoarea Jasmine a iniţiat o campanie împotriva violenţei.

Primul pas a constat în realizarea unei şedinţe foto inedite, imaginile fiind de-a dreptul ameţitoare pentru fanii ei, care n-au văzut-o niciodată pe Jasmine goală puşcă şi care vor apărea pe afişele campaniei sale care vine în sprijinul femeilor abuzate de soţi sau de iubiţi.

O altă etapă a acţiunii se derulează pe pagina de Facebook a vedetei, unde persoanele care au trecut prin relaţii de coşmar îşi pot scrie povestea de viaţă. În final, Jasmine va alege una dintre aceste persoane şi o va ajuta.

Jasmine-foto-Georges-Medawar_1_6367f816af Jasmine-foto-Georges-Medawar_283ed39357

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *