Lora goala pe plaja

Tineretea nu e permanenta si trebuie sa profitam de ea! Asta si-a spus si Lora, care a pozat pentru a doua oara intr-o revista pentru barbati.
Mai mult dezbracata decat imbracata, vedeta a fost rasfatata si s-a entuziasmat cand a vazut palmierii, nisipul alb si apa cristalina din Republica Dominicana.

Cu un costum de baie intreg, cu spatele gol si un decolteu mai mult decat generos, Lora si-a pus in valoare toate frumusetile trupului…

lora1_size1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Lora goala pe plaja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *