Loredana Chivu, într-un costum de baie care explodează pe ea. Totul e la vedere

Loredana Chivu nu se dezminte. Focoasa Lore a postat fotografii noi pe pagina ei de instagram, iar fanii au fost năuciți de formele apetisante ale fostei asistente TV.

Se știe cât de bine arată Loredana Chivu și că nu are inhibiții atunci când vine vorba să-și etaleze formele perfecte, iar acum ne-a demonstrat încă o dată acest lucru.

După ce și-a mărit bustul și posteriorul, Loredana Chivu a început să poarte numai costume de baie minuscule, care să îi scoată în evidență noile ‘dotări’. Nu ne mirăm de ce fanii ei au luat-o razna când au văzut-o pe Loredana într-un costum de baie de culoare mov, care abia dacă îi acoperea sânii și părțile intime.

Și-a pus silicoane de 2 kilograme

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut din nou pe la medicul estetician. Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operații.

După cele două intervenții, blonda a recunoscut că are dureri groaznice. Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună.

‘Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt’, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

sursa: https://tacataca.prosport.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *