Loredana Chivu nu se dezminte. Iată ultima poza în care arată tot

Loredana Chivu nu se sfiește să împărtășească cu tot internetul pozele cele mai sexy cu ea. Blondina și-a lăsat fanii gură-cască cu ultima ei fotografie, în care doar un imens aranjament floral o mai acoperă cât de cât.

După ce și-a mărit bustul și posteriorul, Loredana Chivu a început să poarte numai costume de baie minuscule, care să îi scoată în evidență noile „dotări”.

Blondina și-a lăsat din nou la vedere formele apetisante și a încins internetul cu imaginile provocatoare. Chivu și-a scos la înaintare bustul generos. Nu ne mirăm de ce fanii ei au luat-o razna când au văzut-o pe fosta asistentă TV fără sutien, complet goală în partea de sus.

Și-a pus silicoane de 2 kilograme

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut din nou pe la medicul estetician. Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 de ml la implanturi de 1.050.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operații.

sursa: canca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *