Loredana Chivu, TOPLESS pe net

Focoasa blondă a pozat pentru o firmă de îmbrăcăminte şi a postat imaginile pe Facebook. Loredana a dovedit din nou, dacă mai era nevoie, că este lipsită de inhibiţii, aşa că a acceptat să se lase fotografiată topless, îmbrăcată doar cu jeanşi, iar sânii şi i-a acoperit doar cu părul. Asistena de la „Un show păcătos” a postat pe reţeaua de socializare câteva fotografii care le-au încins imaginaţia amicilor ei virtuali.

Ea a adunat peste 3.000 de Lik-uri şi zeci de comentarii admirative din partea celor care îi urmăresc activitatea pe Facebook.

loredana_topless_5e001a67ec

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Loredana Chivu, TOPLESS pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *