Madalina Ghenea in fundul gol. Privelistea la care doar Jason Butler avea acces pana acum

Iubita lui Gerard Butler a avut o ascensiune mai rapida decat majoritatea colegelor de breasla si nu doar gratie relatiei cu actorul de la Hollywood, ci si pentru ca se aseamana fizic si ca atitudine cu celebra Sophia Loren.

Totusi n-am regasit-o pe celebra actrita, in tinerete, in ipostazele fierbinti in care pozeaza senzuala Ghenea. Aceasta a colaborat multi ani cu branduri de lenjerie intima, asa ca pudoarea nu este o caracteristica de-a ei.

In urma cu trei ani ea s-a lasat fotografiata doar in maiou, cu fundul descoperit, sau asa pare. Voi ce credeti?

media_137559942261576200

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *