Meghan Markle in sanii goi la plaja

La doar cateva zile dupa ce nunta regala a avut loc, poze topless cu Meghan Markle fac ocolul internetului. Evident, familia regală nu e deloc încântată de acest lucru, însă o sprijină necondiționat pe viitoarea soție a Prințului Harry.

meghan markle

Dacă vă mai amintiți, în anul 2012, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și Prințul William au fost surprinși de paparazzi de la revista Closer, în timpul unei vacanțe la un castel din Provence, în sudul Franţei, în timp ce se relaxau la soare. Atunci, fotografiile au făcut ocolul lumii, deoarece Kate a fost fotografiată făcând plajă topless, iar cei doi soți, la vremea respectivă au dat publicațiua în judecată pentru violarea intimității, cerând daune uriașe.

Acum, când sunt mai puțin de două luni până la nunta sa cu Prințul Harry, actrița Meghan Markle trebuie să facă și ea față asaltului imposibil de oprit al internetului, fiindcă niște presupuse poze ale sale topless au fost lansate în eter. E adevărat, internetul abundă de poze trucate ale viitoarei soții a prințului, însă, de data aceasta, jurnaliștii de la site-ul online Celeb Jihad vin cu dovezi, spun ei, greu de combătut…

Deși nu este clar unde exact sunt făcute aceste fotografii, într-adevăr, într-una dintre ele cea despre care paparazzi jură că este Meghan poartă la mână brățara ce i-a fost dăruită de Harry în 2016… Mai mult, aceștia au găsit o postare de pe contul de Instagram al unei prietene de-ale actriței, care i-a și dat tag, așadar nu este exclus să existe un sâmbure de adevăr în toată povestea. Publicația afirmă, de asemenea, că Meghan i-ar fi trimis aceste poze din vacanță logodnicului său, care nu i-a putut fi alături în acea perioadă.

Contactat, biroul de presă de la Palatul Kensington neagă cu fermitate, declarând că aceste poze sunt niște fake-uri. Cu siguranță, Prințul Harry va lua măsuri în acest sens, dând în judecată publicația, însă, până la urmă, suntem convinși că aceste poze topless cu Meghan Markle care fac ocolul internetului, dacă îi aparțin, nu îi vor aduce niciun prejudiciu de imagine, ba dimpotrivă…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *