Monica Tatoiu, dezvăluiri despre prima ei experiență sexuală

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea despre prima noapte de amor, însă și care a fost cel mai de preț sfat pe care i l-a dat fiului ei. Totodată, femeia de afaceri a mărturisit și cel mai mare regret din viața ei.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri sincere despre viața personală la care nimeni nu se aștepta. Iar printre cele mai picante subiecte atinse a fost chiar prima noapte de amor a Monicăi Tatoiu.

Monica Tatoiu, despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

Monica Tatoiu a declarat că nu își amintește prea bine prima noapte de amor, însă a precizat că momentul s-a consumat doar pentru a le face ”în ciudă” părinților ei. Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe invitata sa cum și-a început viața intimă.

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, iar răspunsul a venit fără nicio ezitare. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

Femeia de afaceri a ținut să sublinieze și că, în opinia sa, ”virginele nu sunt iubite de bărbați”. Mai mult, a avut și un sfat pentru fiul ei legat de virgine.

Monica Tatoiu, sfat despre virgine pentru fiul ei

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Însă iată ce sfat i-a dat Monica Tatoiu fiul ei în privința virginelor. Mai exact, femeia de afaceri i-a recomandat să stea departe de fetele virgine. „Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

sursa: redactia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *