Pink a pozat complet goala pentru revista People

Cântăreaţa, care ocupă locul 5 în topul celor mai frumoşi oameni din lume, realizat de  People, apare în revista americană într-o fotografie alb-negru, în care îşi arată tatuajele de pe mâini, picioare şi spate.

pink-660

Actriţa Lupita Nyong’o, celebră datorită rolului Patsey din filmul „12 ani de sclavie”, a fost desemnată cea mai frumoasă persoană din lume de editorii revistei People. Ea este urmată în clasament Kerri Russell, actriţa care a jucat în serialul „Felicity”. Pe locul 3 se clasează Jenna Dewan Tatum, soţia lui Channing Tatum, iar pe 4 se află Mindy Kaling, vedeta show-ului „The Mindy Project”.

Pe numele său real Alicia Beth Moore, Pink a câştigat a două premii Grammy. Ea a devenit faimoasă în toată lumea în anul 2000, cu albumul „Can’t Take Me Home”. Din anul 2006, este căsătorită cu Carey Hart. Cei doi au o fetiţă împreună, Willow Sage, care a venit pe lume în iunie 2011.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *