Poze nud cu Melania Trump, trimise tabloidelor chiar de Donald Trump

Tabloidele americane ar fi primit, chiar de la președintele SUA, poze cu soția sa dezbrăcată.

Melania Trump este cunoscută drept Prima Doamnă care a pozat nud, însă se pare că imaginile în care aceasta apare dezbrăcată au ajuns pe mâna tabloidelor din cauza unor „jocuri” de la Casa Albă, în care chiar președintele SUA, Donald Trump, ar fi implicat.

Melania Trump este cunoscută drept Prima Doamnă care a pozat nud, însă se pare că imaginile în care aceasta apare dezbrăcată au ajuns pe mâna tabloidelor din cauza unor „jocuri” de la Casa Albă, în care chiar președintele SUA, Donald Trump, ar fi implicat.

Melania s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar la 18 ani, soția lui Trump a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano. Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului, apărând pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia).

Melania Trump și-ar suspecta soțul că ar fi în spatele apariției în presă a fotografiilor sale nud
Totuși, imaginile „cuminți” de pe primele pagini ale revistelor nu au fost singurele momente de „glorie” ale Melaniei. Aceasta a pozat sexy și chiar și goală de câteva ori, iar cum se pare că suspectează cu imaginile respective au ajuns în presă cu ajutor „din interior”.

Melania Trump îl suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi în spatele apariţiei în presă a fotografiilor în care ea apare goală, la ordinele soţului său, conform unei cărţi scrise de jurnalista Kate Bennett, relatează presa internațională.

În carte, corespondenta CNN Kate Bennett mai scrie şi că prima doamnă a Statelor Unite „refuză încă să creadă” că soţul ei a avut un rol în apariţia fotografiilor. Bennett adaugă, de asemenea, că informaţiile conform cărora preşedintele şi prima doamnă dorm în camere separate la Casa Albă sunt adevărate. În mai multe declaraţii pentru The Guardian, Roger Stone a infirmat acuzaţiile, iar Casa Albă a criticat dur cartea.

Fotografiile, datând din 1996 şi realizate în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă franceză, au ajuns pe site-ul tabloid New York Post pe 30 iulie 2016, cu trei luni înainte de alegerile prezidenţiale câştigate de Donald Trump în faţa lui Hillary Clinton. La acel moment, Trump se afla într-un conflict public cu familia unui soldat ucis în timpul războiului din Irak în 2004.

Teoria este că Trump ar fi ordonat trimiterea în presă a fotografiilor nud cu Melania pentru a distrage atenţia de la un scandal în care era implicat la vremea respectivă, legat de familia Khan, care îi afecta şansele şi aşa mici de a deveni preşedintele Statelor Unite.

„În Europa astfel de imagini sunt foarte la modă și obișnuite”, spunea Trump atunci. Un purtător de cuvânt al campaniei a declarat pentru CNN că nu este „nimic jenant”. Însuși președintele „a cerut ca fotografiile să fie livrate în biroul său”, la vremea respectivă.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *