Prima noapte cu un nou bărbat? Vezi ce poziție sexuală e cea mai potrivită

Dacă ai început o nouă relație și prima noapte de amor va avea loc în curând, e posibil să ai emoții. Nu vă cunoașteți, nu știți în ce măsură sunteți compatibili în pat, așa încât pentru prima voastră seară, ar fi bine să mergeți pe o direcție cât mai safe.

Reprezentantele sexului frumos care ies dintr-o relaţie de lungă durată şi sunt gata să înceapă o nouă idilă se lovesc de aceeaşi întrebare: oare cum mă voi descurca în dormitor cu un nou bărbat după atâta timp? Această întrebare nu reprezintă decât o anticipare a eşecului de a nu fi considerată bună la pat de către noul partener.

Poziţiile clasice de sex sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat

Potrivit statisticilor, cea mai comună poziţie cu care începe un cuplu prima partidă de sex este poziţia misionarului. Asta pentru că această poziţie este varianta cea mai sigură pentru ambii parteneri. De exemplu, multe femei nu se simt în largul lor în poziţia „femeia deasupra” din prima noapte, pentru că se simt expuse astfel.

Alteori, apare teama ca el să nu te considere prea „experimentată” dacă propui o poziţie de sex inedită. Aşadar, încercaţi mai întâi poziţiile clasice de sex, iar mai apoi testaţi altele mai îndrăzneţe.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *