Rihanna in sanii goi la un eveniment monden!

Fără pic de ruşine, Rihanna a purtat o rochie din plasă strălucitoare la un eveniment monden, prin care i se vedeau, în toată splendoarea, şi sfârcurile şi fundul.

Pentru ca rochia cu cristale să-i dezvăluie cât mai mult din trupul apetisant, Rihanna a renunţat la sutien şi a ales o pereche de chiloţi tanga de culoarea pielii care i-au lăsat la vedere fundul provocator. Pe cap, cântăreaţa a purtat o bandană la fel de strălucitoare ca rochia, iar în picioare o pereche de sandale aurii. Rihanna a purtat această ţinută super sexy la un eveniment de modă care a avut loc în New York.

spl767575-024 spl767575-022 spl767575-009 rii89 rii88 The 2014 CFDA Fashion Awards

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *