Roxana Nemes dezbracata de un dansator pe scena Romanian Top Hits

Desi e cam plinuta, Roxana Nemes nu se ascunde sa isi expuna partile intime la aparitiile sale pe scena. 61342851 Dansul ei senzual a fost la un pas de a se transforma intr-un show porno cand tinuta i-a jucat feste pe scena din Bacau. 61365472 Fara teama ca i-ar putea juca feste costumatia decoltata, Roxana a dansat de mama-focului, s-a ondulat si s-a atins cu unul dintre baieti, iar miscarile lor au amintit de un show erotic, mai degraba. La un moment dat, luata de val, blonda s-a trezit ca rochia i-a alunecat de pe umar si a ramas topless, pentru ca nu purta sutien. Momentul a fost remarcat insa doar de cei foarte aproape de scena, pentru ca Roxana era cu spatele, dar a fost de-ajuns pentru ca toata lumea sa vada ca aceasta pare sa se lupte din nou cu kilogramele in plus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *