Secretara Parlamentului Elvetian s-a pozat goala in biroul institutiei

Scandal de proportii in Elvetia, unde, o secretara a institutiei, s-a pozat dezbracata in biroul parlamentului. O ancheta interna a fost inceputa in acest caz deoarece pozele cu femeia goala au ajuns pe net.

24-secretara-2_ed833e366a

Femeia, ale cărei nume şi vârstă nu au fost dezvăluite, a adunat, în câteva ore de la postarea fotografiilor pe reţeaua Twitter, nu mai puţin de 11.000 de fani. Însă, spre ghinionul ei, unul dintre admiratori a recunoscut fundalul din unele imagini, realizând că şedinţa foto sexy a fost făcută în Palatul Federal din Berna.

Nu se consideră vinovată

Clădirea, proiectată de arhitectul Hans Auer în urmă cu 162 de ani, găzduieşte cele două Camere ale Guvernului elveţian. Femeia a declarat pentru ziarul elveţian Neue Zürcher Zeitung că nu crede că a încălcat vreo lege.

Ea a spus că fotografiile nu au încălcat regulile care trebuie respectate de angajaţi, deoarece acestea fac parte din viaţa ei privată. Mai mult, anchetatorii au dezvăluit că femeia era şi o divă porno în devenire, ea filmând tot în interiorul Parlamentului câteva scurte pelicule pentru adulţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *