Ștefania, iubita lui Speak, imagini HOT

Ștefania, iubita lui Speak, este o divă provocatoare, cu forme de invidiat, pe care și le etalează în ținute care mai de care mai provocatoare.

Iubita lui Speak este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Ștefania nu ratează ocazia de a-ți etala trupul în costum de baie, lenjerie intimă sau ținute extrem de provocatoaare, care să-i pună cât mai bine în valoare formele.

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de Arte ”Dimitrie Cuclin”. S-a mutat în București în anul 2015, pe vremea când dansul era marea ei pasiune. A lucrat cu coregrafi și artiști consacrați din România. Ulterior, Ștefania și-a făcut debutul și în muzică, devenind o artistă apreciată.

Ștefania a participat alături de iubitul ei, Speak, la cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”. Cei doi au fost învinși în finală de echipa fomată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. La ”Asia Express”, Ștefania a avut parte de o surpriză de proporții din partea lui Speak, care a cerut-o în căsătorie.

Sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *