Știai că cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani?

Dominatrix/dominatoare este acea persoană care preia rolul de „șef” în activitățile de tip BDMS.

Cea mai bătrână dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, împlineşte peste trei zile 90 de ani şi are o poveste de viaţă care face ca „Fifty Shades of Grey“ să pară un film Disney. A fost iniţiată în sadomasochism de soţul ei, scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris cărţi pe această temă şi spune că nu ia niciodată bani pentru sesiunile sale.

Născută în Paris, pe 24 septembrie 1930, Catherine Robbe-Grillet este cea mai cunoscută dominatoare din Franţa. Este considerată o adevărată Marchiză de Sade în variantă modernă, iar viaţa ei o demonstrează din plin. A fost iniţiată în sadomasochism chiar de soţul ei, cu care a fost căsătorită 51 de ani, până la moartea acestuia, în 2008.

Scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet era un sadic cunoscut în cercurile pariziene şi a mers până într-acolo încât i-a trimis soţiei sale un Contract de prostituţie conjugală, în care îşi exprima toate cererile cu privire la şedinţele de sex sadomasochist. Catherine Robbe-Grillet a avut însă o experienţă extraconjugală care a făcută-o să treacă la celălalt capăt al biciului şi să devină ea însăşi dominatoare.

Spune că nu a luat bani niciodată pentru sesiunile sale, deoarece persoana care plăteşte deţine puterea şi ea nu ar putea renunţa niciodată la control. După moartea soţului, a cunoscut o femeie cu 32 de ani mai tânără, care i-a devenit parteneră.

Educată la Şcoala Catolică

„Am crescut într-o lume a femeilor: surorile, mama, bunica, măicuţele de la Şcoala Catolică“, mărturisea ea. Catherine Rstakian, născută într-o familie cu origini armene, la Paris, în 1930, era cea mai mare dintre cele patru surori. A primit o educaţie strictă la Scoala Catolică şi a fost o elevă model: educată, respectuoasă, onestă, prima din clasă. Dar chiar şi atunci urma regulile cu un soi de superioritate care le „scotea din sărite pe măicuţe“. Şi-a pierdut virginitatea la 18 ani şi nu-şi aminteşte cu plăcere de acel moment. „A fost îngrozitor şi mă gândeam: dacă asta înseamnă să faci dragoste, atunci n-am nevoie“. Iar sexul a interesat-o şi mai puţin după ce a trecut printr-un avort clandestin teribil, făcut la 20 de ani, potrivit unui portret realuzat de Vanity Fair.

Pe Alain Robbe-Grillet l-a întâlnit un an mi târziu, într-un tren spre Istanbul. Acesta era cu opt ani mai mare decât ea şi îşi luase diploma de inginer, dar era obsedat de scris, carieră pe care de altfel a urmat-o.

Relaţia celor doi a fost ciudată de la început. „Sunt fericită să încerc orice cu tine pe plan sexual, dar nu vreau să rămân vreodată însărcinată”, i-a spus ea, iar acest lucru i-a convenit de minute lui Alain Robbe-Grillet. „Eram intrigată de el. Era obsedat de control, iar cruzimea îl excita“.

Cu toate ecestea, timp de 6 ani ei nu au făcut sex, iar când au devenit legal soţ şi soţie şi-a dat seama că are probleme de virilitate şi nu putea suţşine un act sexual. Nu unul normal, cel puţin. „Avea erecţie, dar nu puteam duce lucrurile până la capăt. Atât de freudian! Nu mi-a explicat niciodată, iar eu nu am întrebat niciodată. Aşa a început un mariaj fericit de peste 50 de ni, în care mi-a permis să fac ce vreau, inclusiv sex bărbaţi şi femei. Însă el a fost singurul meu Stăpân“, povestea Catherine.

La un an după ce şi-au oficializat relaţia, a primit de la soţul ei un Contract de prostituţie conjugală, de cinci pagini, care prevedea pas cu pas cum să decurgă sesiunile lor sadomasochiste.

Contract de prostituţie conjugală

„Rolul soţiei este doar acela de a satisface viciile soţului ei, iar el o va trata ca atare, cu o duritate şi o brutalitate implacabile. La ziua şi ora stabilite, soţia va fi prezentă la întâlnire, îmbrăcată conform instrucţiunilor date de soţ. Va îngenunchea imediat, va ţine mâinile la spate şi privirea în pământ. Postura aceasta va fi mereu umilitoare. Vor fi lanţuri sau o altă formă de a o imobiliza, va fi tortură, va fi lovită, muşcată, de preferat în cele mai sensibile zone ale corpului, bătută cu un bici din piele, de către soţul ei. Pentru ficare şedinţă va primi 20.000 de franci (aproximativ 450 de dolari – n.r.)“, stipula contractul.

Catherine nu a semnat niciodată contractul, dar recunoaşte că întâlnirile cu soţul ei se desfăşurau în mare parte aşa cum au fost descrise în acel document. În 1973, o aventură extraconjugală a făcut-o să-şi dea seama că, de fapt, se afla în tabăra greşită. Unul dintre amanţi i-a propus să schimbe rolurile şi să devină dominatoarea, iar aceasta a fost o revelaţie pentru Catherine. „Mi-am dat seama că, în sfârşit, făceam ceea ce-mi doream cu adevărat. Eram eu cea care decidea“, mărturisea ea.

În 1976, soţul ei, dezamăgit după o relaţie complicată cu o actriţă, a decis să renunţe pentru totdeauna la viaţa sexuală. Însă cei doi au rămas căsătoriţi până la moartea acestuia, în 2008.

De atunci, Catherine a devenit cea mai cunoscută dominatoare din Franţa, ipostază în cre a interacţionat cu sute de bărbaţi şi femei, de la politicieni cunoscuţi, la oameni simpli, poliţişti sau tăietori de lemne.

Sesiunile se desfăşoară după un numit tipar, sunt o ceremonie în sine, de la pregătirea biciurilor până la scenarii elaborate pe roluri. O singură dată lucrurile au mers prost, iar de atunci Catherine se fereşte de cuţite. Un bărbat a făcut o mişcare greşită, iar lucrurile s-au terminat la Camera de Gardă, cu mult sânge.

„Ca dominatoare, în primul rând să te domini pe tine, să-ţi înfrângi pornirile, să ştii unde să te opreşti. Dacă nu-ţi cunoşti limitele, poţi ajunge să răneşti grav pe cineva“, mai spune Catherine care duce chiar o viaţă de ascet. Mânâncă puţin, nu bea, nu face excese de niciun fel. Cu excepţia sexului…

După moartea soţului, Madame, aşa cum îi place să fie numită, a început o relaţie cu o femeie cu 32 de ani mai tânără, Beverly, mamă a doi copii. De altfel, din cercul lor exclusivist de dominatoare fac parte şase femei, cea mai tânără fiind Beverly, iar cea mai în vârstă Catherine. Toate celelalte sunt căsătorite, au copii sau chiar nepoţi, şi o bună poziţie socială. „Să fii dominatoare la vârsta mea e minunat“, a mai spus Catherine.

sursa: clickpentrufemei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *