Insula nudiștilor! Oamenii umblă dezbrăcați chiar și la restaurante

În această oază inedită din Europa, oameni stau în costumul lui Adam și Eva pe plajă, dar și în magazine, pe străzi sau la restaurant. Regulile de la plajă sunt foarte simple și ușor de urmat, dacă ai o afinitate pentru nudism. Toată lumea trebuie să fie goală, altfel nu ai ce căuta pe această insulă.

Pentru această poveste inedită vom călători în Franța, mai exact pe insula Ile du Levant. Aceasta este faimoasă de mulți ani pentru stilul de viață complet diferit. Locația esta căutată și iubită de turiștii care vin aici din toate colțurile lumii.

De la tineri la bătrâni, insula unde oamenii umblă dezbrăcați îi fascinează pe cei care adoră acest gen de libertate, dar și pe cei care vor să se bronzeze uniform atunci când merg la plajă.

Trebuie precizat că doar anumite restaurante și magazine le permit oamenilor să intre în costumul lui Adam și Eva. Cu toate acestea, nuditatea este permisă și încurajată chiar și pe străzi sau pe traseele turistice.

Unele persoane au fost atât de impresionate de acest loc, așa că s-au decis să se mute pe insulă. Așa s-a întâmplat și cu Delphine, care lucrează ca asistentă dentară.

„De fapt, e amuzant, dar când nu ai haine, nu te uiți unul la celălalt. Nu te uiți dacă o persoană este mare sau mică sau orice altceva. Toată lumea este la fel. E foarte relaxant”, a precizat femeia în vârstă de 57 de ani, scrie Dailymail.

Cine poartă haine pe insulă

Tabloul de pe pe Ile du Levant este unul complet atipic. Pe insula din Franța se află și o bază militară, care ocupă o bună parte din teritoriu. De altfel, soldații sunt singurii care trebuie să poarte haine.

Acest paradis pentru nudiști a fost fondat în 1932. Insula din Marea Mediterană se află lângă Golful Lion, iar regiune este iubită nu doar de nudiști, ci și de care fac scuba diving.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *