Apariție de infarct! Andreea Bălan, în cea mai mulată și transparentă fustă pe care a găsit-o în dulap

Andreea Bălan este perfect conștientă de atuurile ei fizice și le folosește cu fiecare ocazie. În plin scandal cu George Burcea cu privire la custodia fetițelor, jumătatea blondă a trupei „Andre” a profitat de timpul liber și a ieșit la „agățat” cu „brigada” de fete. Dovadă că ”tinerelul” cu care se săruta prin Herăstrău în urmă cu mai bine de patru luni e istorie, relatează cancan.ro.

Andreea Bălan nu are iubit oficial, motiv pentru care, prioritatea ei este creșterea fetițelor pe care le are împreună cu George Burcea, fostul ei partener. Săptămâna trecută, între cei doi foști parteneri a izbucnit un mega-scandal, după ce blonda l-a acuzat pe actor că a venit în stare de ebrietate să le ia pe Ella și Clara la el. A fost picătura care a umplut paharul, iar artista a anunțat că își dorește custodia exclusivă a copilelor. De partea cealaltă, actorul a postat mai mutle story-uri cu fetițele în care acestea par ca se simt foarte bine în prezența lui Burcea, care le-a gătit și le-a făcut prăjituri.

A ieșit la „agățat” cu „brigada” de fete

Lucrurile sunt, în continuare, complicate și, cel mai probabil, vom asista la o ceartă lungă între părți. Până atunci, Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie de „evadare” în scopuri bine definite. Zilele trecute, jumătatea blondă a trupei „Andre” a găsit o „portiță” și, împreună cu amicele ei, au ieșit, în miez de noapte la „vânătoare”. Îmbrăcată cu cea mai mulată fustă din garderobă care i-a scos integral în evidență posteriorul mare și „bombat”, ex-partenera lui George Burcea a fost, cum era de așteptat, în centrul atenției.

A îmbrăcat cea mai mulată fustă din garderobă și…

A fost „scanată” de fiecare mascul care a „reperat-o”, însă niciunul nu a avut curaj să „atace”. Alături de „brigada” de fete, Andreea Bălan a fost, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, super relaxată și cu zâmbetul pe buze. Pentru câteva zeci de minute a uitat de conflictul cu George Burcea, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele zile. Să fi ieșit așa provocatoare fix ca să-i facă în ciudă actorului? Doar ea știe cu adevărat! Sau poate caută un nou George care să fie pe gustul ei total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *