Roxana Ionescu, aka Mama Natură: „Bustul m-a ajutat”

Fosta vedetă de televiziune Roxana Ionescu, în vârstă de 37 de ani, a făcut furori de-a lungul anilor cu aparițiile ei mai mult decât provocatoare. Roxana Ionescu a comentat, într-un interviu, despre avantajele pe care le-a avut grație fizicului său. ”Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu”, a mărturisit aceasta, conform tacataca.prosport.ro.

Roxana Ionescu este o fostă vedetă de televiziune ș care a devenit cunoscută publicului interpretând rolul „Mama Natură” în emisiunea ”Ciao Darwin”, emisiune care a fost difuzată de postul tv Antena 1 în perioada 2003-2005. Roxana Ionescu a câștigat concursul ”Dansez pentru tine”, sezonul al 13-lea, de la postul de televiziune Pro TV, alături de partenerul George Boghian. La emisiunile espective, Roxana Ionescu a fost, în câteva rânduri, protagonista unor momente incendiare, arătându-și involuntar bustul în timp ce dansa.

Despre avantajele și dezavantajele pe care le-a avut de-a lungul anilor grație fizicului ei a comentat Roxana Ionescu pentru playtech.ro. ”Oamenii, când mă văd, au primul insinct și-mi spun Mama Natură”, a spus aceasta.

Ce avantaje a avut Roxana Ionescu grație fizicului ei. ”Unde nu m-a ajutat și a fost un dezavantaj a fost la anumite activități”

„Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu. Iar unde nu m-a ajutat și a fost un dezavantaj a fost la anumite activități, la sport. Am făcut dans 12 ani de zile, până în clasa a XI-a. De atunci au început să mă incomodeze. E greu să alergi, să dansezi, să faci sport. Nu am luat în calcul însă să-i micșorez. În timpul concursului de la… mi s-a întâmplat ca sânii să-mi iasă din sutien. Dar nu a fost ca la o bombă nucleară, a fost ceva în fracțiune de secundă și am remediat rapid problema”, a mărturisit Roxana Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *