Adio silicoane! Chrissy Teigen scapă de o povară

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, renunță la silicoanele pe care și le-a pus în urmă cu 14 ani.

Decizie radicală a făcut-o publică prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram, care este urmărită de peste 30 milioane de utilizatori. Chrissy a decis să renunțe la implanturile mamare, după 14 ani.

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend este apreciată de oameni din întreaga lume prin prisma carierei de model. Mai bine de 30 de milioane de persoane îi urmăresc activitatea din mediul online, iar Chrissy nu îi dezamăgește niciodată căci este foarte activă pe Instagram, acolo unde încarcă aproape zilnic fotografii sau clipuri video. De această dată, ea și-a surprins fanii atunci când a anunțat că va renunța la implanturile mamare pe care le-a purtat cu mândrie aproape 14 ani. 

Modelul, mama unui băiat și a unei fetițe, a explicat care a fost motivul pentru care a decis să spună adio silicoanelor după mai bine de un deceniu. „Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut. Mi-ar plăcea să pot să închid o rochie msura mea, să stau confortabil. Nu vă faceţi griji pentru mine. Toate bune. Voi avea sâni în continuare, dar vor fi doar grăsime pură. Ceea ce, de fapt, sunt sânii de la bun început. Pungi miraculoase de grăsime”, a fost mesajul scris de model. Hotărârea ei a fost apreciată de zeci de mii de admiratori, iar printre vedetele care au felicitat-o pentru curaj s-a numărat modelul Naomi Campbell. 

Ținând cont că operația pentru îndepărtarea implanturilor va avea loc în plină pandemie, Chrissy va fi nevoită să respecte un protocol strict și va fi suspusă unui test care depistează coronavirusul înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *