Adriana Gutierrez, goală pe plajă. Imagini care nu au lăsat loc de interpretări

Fotomodelul columbian Adriana Gutierrez a rămas goală pe o plajă, în timpul unei ședințe foto. Tânăra a rămas în fundul gol, în timp ce se schimba într-un alt costum de baie.

Foto: Profimedia

Ariadna Gutierrez a fost protagonista unor scene provocatoare în timp ce poza pentru o ședință foto la malul mării, pe o plajă din Miami. Chiar dacă asistenta ei era acolo să o protejeze, femeia nu a „acționat” la timp și s-a văzut tot, iar paparazzi au fost pe fază la momentul potrivit. Modelul a oferit un show incendiar fotoreporterilor. Fără să vrea, desigur!

Foto: Profimedia

În timpul ședinței foto, Ariadna Gutierrez a suferit mai multe accidente vestimentare. În timp ce poza într-un alt costum de baie, modelului i-a ieșit sânul din sutien. Blondina nu a părut prea deranjată de acest lucru și a continuat să pozeze.

Ariadna Guttierez este cunoscută mai ales pentru participarea la concursul de frumusețe Miss Universe, unde a ieșit pe locul doi . A fost anunțată drept câștigătoarea Miss Universe 2015, de către prezentatorul Steve Harvey, însă fericirea ei a durat doar câteva secunde. Câștigătoarea reală a concursului de frumusețe a fost Pia Wurtzbach, iar columbianca a ieșit pe locul al doilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *