Clitorisul – sursa orgasmelor experimentate de femei

Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Ele ajung mult la greu la orgasm prin penetrare, însă atunci când li se face sex oral, orgasmul este garantat.

Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei. Nu numai că sexul oral este o manieră eficientă prin care iubitul te poate aduce la orgasm, dar dacă îl practici, nu până la climax, cresc foarte mult şansele să ai orgasm, mai apoi, prin sex normal.

După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasm. De ce? Pentru că, atunci când eşti excitată, punctul tău G iese la iveală, iar penetrarea vaginală nu face altceva decât să-l stimuleze. Iar iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm.

Mulţi reprezentanţi ai sexului opus adună frustrări când nu-şi pot aduce iubita la extaz. Unii dintre ei refuză să mai aibă orgasm, pentru că vor ca sexul să însemne plăcere reciprocă. Alţii, mai puţin corecţi, recurg la sex cu alte femei, poate mai orgasmice, sau, chiar, la ruperea relaţiei, ca să-şi repare ego-urile rănite.

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *