Alessia merge la stilist aproape dezbracata

Sexsoasa Alessia i-a lasat pe toti cu gura cascata cand a decis sa mearga la salon cu o tinuta de sezon. Mai exact, frumoasa blonda a renuntat la haine si a plecat la salon aproape dezbracata.

alessia dezbracata

Alessia a ajuns la hair stilist mai mult dezbracata decat imbracata, avand pe ea doar o pereche de bikini.  Cea care a dat lovitura  cu marele succes ”Boro na sou po” şi-a cerut scuze totuşi pentru instantaneul alăturat, cel mai tare selfie al anului a unei soliste de la noi, şi a pus atitudinea sa pe seama temperaturilor ridicate.

”Scuzaţi ţinuta, însă este îngrozitor de cald”, transmite Alessia, pe numele său Elena Baboia (31 ani), care şi-a lăsat părul pe mâna hair stilistilor deoarece filmează un nou videoclip, iar aceasta aparitie ar putea fi un semn despre ce ne pregateste in noul clip cu care vrea sa reintre in topuri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Alessia merge la stilist aproape dezbracata

  1. Pingback: Alina Plugaru se mentine in forma complet dezbracata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *