Loredana Chivu TOPLESS la piscina. A infierbantat toti barbatii cu poza asta!

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy asistente TV de la noi şi nu ratează nici o ocazie să îşi arate formele în public spre deliciul barbatilor.

Loredana a postat o fotografie extrem de incitantă pe contul ei de Facebook. Ea se află în Turcia, la Belek, în binemeritata vacanţă inainte sa inceapa munca la „Un show pacatos”, şi s-a pozat seara în piscină, cu sanii dezgoliti. Focoasa blondă îşi ţine unul dintre sâni acoperiţi cu mâna pentru a nu le arăta chiar tot amicilor de pe net.

Chiar şi aşa, prietenii virtuali au fost înnebuniţi să o vadă într-o asemenea ipostază şi i-au scris o mulţime de mesaje admirative.

Loredana Chivu adoră să îşi arate formele voluptuoase atât pe micul ecran, cât şi pe plajă, unde poartă costume de baie minuscule. Loredana a mărturisit recent că şi-a cumpărat, până acum, nu mai puţin e 65 de costume de baie, unul mai sexy ca altul, pe care le etalează în concedii.

loredana_chivu_topless_c6f4dc0130 loredana_chivu_topless2_f5332cfa55 loredana_chivu_topless6_56036be51a

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *