Anda Adam aproape goala pe net. Poza care va infierbanta toti masculii din Romania

E frumoasă, dar mai ales sexy şi ştie foarte bine asta. Anda Adam a reuşit să adune peste 6.000 de like-uri în numai o oră cu o fotografie care a încins atmosfera pe internet.

anda2_15_5f1511b230

În imaginea respectivă, Anda este cu părul răvăşit, cu limba scoasă şi abia acoperită cu un prosop pe unul dintre sâni. Celălat sân este strategic camuflat sub pletele blonde ale artistei.

Ipostaza în care s-a fotografiat Anda Adam este extrem de incitantă, astfel că nici nu este de mirare că vedeta a primit tot felul de comentarii legate de felul în care arată şi de cât de provocatoare este.

De altfel, Anda Adam este una dintre cele mai senzuale artiste din peisajul muzical actual.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *