Andreea Raicu, goală la 43 de ani

Una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbizul românesc, Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani.

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar de-a lungul timpului, vedeta a făcut mulți bărbați să suspine după ea. 

Deși are 43 de ani, Andreea Raicu pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având o siluetă zveltă și forme de invidiat. Recent, bruneta a reușit să-și șocheze admiratorii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu ea în costumul Evei.

Andreea Raicu, complet goală pe Instagram

Ea a mărturisit că poza respectivă a fost scoasă de la ‘naftalină’ de anul trecut, din perioada izolării la domiciliu.

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….??”, a fost mesajul Andreei Raicu.

Mihai Bendeac, fascinat de Andreea RaicuMihai Bendeac nu s-a putut abține și a făcut o mărturisire-bombă, miercuri seară, 5 mai, la iUmor. Când a apărut pe scenă Andreea Raicu, juratul a recunoscut că își dorește o partidă de amor cu fosta prezentatoare tv.“Tu spui tot timpul că aici ești tot timpul într-o închisoare și vrei să-ți micșorezi durata șederii tale aici. Eu cred că ar fi bine: te-ai duce undeva, ai deveni zen. Tu îți dai seama că, dacă ești zen, ești una cu universul. Și tu, Mihai, fiind bipolar, ai putea să fii două cu universul. Ai fi ceva… nu s-a mai întâlnit chesti asta! (…). Mihai, aș vrea să îți fac un compliment. Totuși, ești un bărbat foarte interesant, foarte, foarte interesant. Mă rog, nu pentru mine… sau nu știu dacă și pentru alte femei. Dar trebuie să fii foarte ambițios să faci trei sezoane dintr-un serial atât de prost”, a spus fosta prezentatoare, pe scena de la iUmor.“Să știi că în prezența ta sunt zen”, a spus imediat celebrul jurat de la iUmor.

Sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *