Cruduța a înfierbântat imaginația fanilor cu noile fotografii

Daniela Crudu a încins atmosfera în mediul online cu una dintre cele mai recente apariții ale sale.

Într-una dintre cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul său de socializare, Daniela crudu și-a etalat formele într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere formele mai mult decât apetisante.

Imaginea publicată de Daniela Crudu a încins atmosfera în mediul online, bruneta primind peste 25.000 de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii. “Superbă, ca de obicei”, „Bombă!”, „Dumnezeule, ești superbă”, „Ahhh, bine rău”, “Arăți foarte bine, Daniela! Ești senzațională”, “Wow, eşti o adevărată bombă❤️🔥” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Daniela Crudu de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale incendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat. Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice.

De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară.

“Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!”, a explicat Daniela Crudu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *