Andreea Tonciu complet goala in bratele iubitului

Andreea Tonciu parcă a renăscut de când l-a cunoscut pe noul său iubit, pe nume Denis. Cei doi sunt împreună de numai două săptămâni, dar bruneta este foarte fericită. Mai mult, ea posteză continuu, pe rețelele de socializare, imagini tandre cu ei doi.

RTEmagicC_andreea_tonciu_01.jpg RTEmagicC_tonciu4.jpg

După ce le-a arătat prietenilor că trăiește o iubire cu fluturași în stomac și săruturi la fiecare pas, Andreea a mers și mai departe și a publicat două fotografii cu ea, goală, în pat, peste iubitul ei. Asta în timp ce el face fotografia.

Andreea Tonciu goala

Deși se vede clar că este goală, cel puțin în zona bustului, Andreea a avut grijă să stea cu fața în jos sau să se acopere cu mânile, pentru a nu-și arăta sânii în toată splendoarea.

Andreea a vorbit de curând despre noua ei relație, declarându-se extrem de îndrăgostită. ”Este un băiat foarte frumos, primul bărbat din viața mea despre care pot să spun că este frumos. Ne înțelegem foarte bine, suntem la început. Este cuminte. Eu am bani, așa că nu contează dacă are sau nu bani. Normal că are. El e mai mic decât mine. Urmează să ne mutăm împreună. E primul băiat de care m-am îndrăgostit după o relație de 7 ani”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *