Anna Lesko dezbrăcată și fără inhibiții, în timp ce ia micul dejun

Anna Lesko și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei extrem de sexy și provocatoare. Încrezătoare în trupul ei, diva nu ratează oportunitățile de a apărea dezbrăcată pe internet.

În ultima ei imagine publicată pe rețelele de socializare, cântăreața apare topless, cu un „x” desenat pe sân ulterior în programele de editare și fără lenjerie intimă de asemenea, acoperită doar de un prosop de plajă. Se pare că în costumul Evei artista se simte cel mai bine, având în vedere că în majoritatea pozelor pe care le expune pe internet apare în acest mod.

Anna Lesko şi-a început astfel ziua cu o cafea la piscină, însoțită de un mic dejun. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată, acoperindu-și zona intimă doar cu un prosop. 

„Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar prospăt culeasă. Tare frumos mirosea. În salata de roşii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt şi un strop de ulei de măsline”, a scris Anna Lesko pe Instagram, în dreptul pozei, gândindu-se să schimbe puțin subiectul de la nuditatea care sărea imediat în ochi. 

Cum le răspunde Anna Lesko celor ce o critică

„Ție răutăcioaso, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate.

Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoare), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbește trecând strada.

Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta.

Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge”, a scris Anna Lesko recent în mediul online, ca răspuns pentru cei ce îi critică aparițiile „erotice”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *