Doggy style, poziția care vă garantează orgasmul

Cauți poziția care să vă facă să simțiți plăcerea absolută? Doggy style este ceea ce cauți.

Când vine vorba despre plăcere intensă, doggy style este fără îndoială una dintre cele mai populare poziţii sexuale. Aceasta este cunoscută în special pentru stimularea perfectă a punctului G, ceea ce înseamnă un orgasm rapid şi foarte profund.

Poziţia doggy style nu este nici pe departe una romantică, ci se adresează mai degrabă persoanelor dornice de sex sălbatic. Femeia stă în patru labe, iar bărbatul se aşază în genunchi  şi se sprijină de şoldurile partenerei. El este cel care deţine controlul şi impune ritmul, aşa că dacă îţi doreşti să fii dominată, doggy style este ideală pentru un sex incitant şi un orgasm exploziv, scrie click.ro.

Sfaturi pentru ca poziția doggy style să vă ducă pe culmile plăcerilor

  • Nu treceți peste preludiu.
  • Folosește o pernă sub abdomen pentru sprijin, dar și pentru o poziție mai confortabilă și care să permită o penetrare mai adâncă.
  • Roagă partenerul să-ți stimuleze sfârcurile, pentru extra plăcere
  • Vă puteți privi într-o oglindă, în timpul sexului, va fi satisfăcător pentru amândoi.
  • Pentru o plăcere dublă, îți poți stimula singură clitorisul cu degetele sau cu un vibrator, în timp ce partenerul te penetrează.
  • Dacă sunteți deschiși la lucruri noi, din poziția asta puteți experimenta ușor sexul anal.
  • Privește în spatele tău pentru a te admira și a-ți admira partenerul în timp ce te penetrează.

Senzaţiile pe care le oferă poziţia doggy style sunt foarte intense, iar penetrarea este una mai adâncă decât în orice altă poziţie posibilă. Doggy style este ideală pentru persoanele care îşi doresc acţiune în pat şi vor să profite de partidele de amor la maximum. Unghiul de penetrare poate fi schimbat cu uşurinţă, atât drept, cât şi în părţile laterale, precum şi în sus sau în jos, ceea ce înseamnă că senzaţiile pot fi extrem de diverse şi satisfăcătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *