Antonia, complet goala in bratele lui Alex Velea

Antonia s-a lăsat fotografiată, în ultimele luni de sarcină, într-o postură care a făcut deliciul fanilor, dar mai ales pe al lui Velea.

antonia sexy

Antonia s-a lăsat fotografiată, în ultimele luni de sarcină, într-o postură care a făcut deliciul fanilor, dar mai ales pe al lui Velea.
Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al cântăreţei, împreună cu un mesaj emoţionant. „Mulţumesc că existi! AM CONSIDERAT CĂ VREAU SĂ ÎMPART CEVA INTIM CU VOI, (cei care mă susţin şi nu sunteţi hateri) nu e ceva dramatic! Ci o poză pe care am făcut-o când eram gravidă! Nu se vede burta pentru că am taiat poza! Pups!”, a scris Antonia, pe reţeaua de socializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *