Aparitie fara chiloti pe covorul rosu

Actorul francez Aurelien Wiik a venit la Festivalul de Film de la Cannes însoţit de o focoasă brunetă.

Tânăra, o necunoscută, a eclipsat pe toată lumea în momentul în care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu. A fost una dintre cele mai incendiare prezenţe. Look-ul ei mai mult decât provocator a stârnit multe semne de întrebare.

Bruneta a purtat o rochie de culoare albă, prinsă în talie cu o fundă de culoare neagră. Ţinuta, cu un decolteu adânc în partea de sus, şi cu o crăpătură foarte mare pe picior, a lăsat să se vadă mai mult decât probabil şi-a dorit tânăra.

Pe sub rochie, bruneta nu a purtat sutien şi, mai mult decât atât, a dat impresia că nu are nici chiloţi pe ea, ipostaza în care a fost surprinsă fiind mai mult decât incendiară, cu vedere la zona intimă.

b1_88_7e12b19068 b2_76_ee0389fcde b3_32_88c718411a

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *