Are milioane de fani pe Instagram, dar în trecut își ura corpul. Vezi cât de sexy e acum

Imagini incendiare cu tânăra Demi Rose Mawby, una dintre cele mai de invidiat modele din lume. Femeia de 24 ani este originară din Marea Britanie și are peste 10 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Fotomodelul a devenit cunoscut după ce a avut o relație de scurtă durată cu rapper-ul Tyga. Desigur, ea a devenit faimoasă și datorită formelor apetisante cu care a fost înzestrată de la mama natură. Dar cine este cu adevărat Demi Rose?

Senzuala brunetă nu credea că va ajunge vreodată să fie model celebru din cauza înălțimii sale. Demi măsoară doar 1,57 m: ‘De când eram mică, am visat întotdeauna să devin model. Mi-a plăcut să fiu în fața camerei și să fac poze, acum, visul meu este realitate’.

Înainte de a deveni fotomodel, Demi își dorea să devină terapeut: ‘S-a întâmplat destul de rapid. Nu am crezut niciodată că voi fi model. La vremea aceea mă pregăteam să devin terapeut, mai ales că eram în al treilea an de facultate’.

Demi Rose Mawby și-a început cariera în modelling postând pur și simplu imagini sexy cu ea pe Instagram. Deși nu are înălțimea unui model de podium, Demi a devenit rapid celebră. Nici nu e de mirare cum s-a întâmplat acest lucru. Fotografiile de rețelele de socializare sunt de-a dreptul demne de filmele XXX. Tânăra de 24 de ani se pozează numai cu sânii și fundul la vedere.

A avut mari probleme cu greutatea


Însă nu a avut dintotdeauna o siluetă impecabilă ca și acum. Demi a declarat că în trecut s-a confruntat cu mari probleme în adolescență din cauza greutății. Își dorea să fie suplă, așa că a urmat o dietă strictă. La un moment dat ajunsese să cântărească chiar și 37 de kilograme de la 82 de kg.

‘La 16 ani eram grasă și mi-am dorit să devin slabă. Am urmat o dietă strictă. Eram atât de nefericită și mi-am urât corpul’, a mai declarat ea.

Din fericire, Mawby și-a dat seama că slăbitul în exces nu era sănătos și a decis să facă o schimbare. ‘Într-o zi m-am trezit și mi-am dat că trebuie să fac ceva cu viața mea. Am început să merg la sală, să mănânc normal și acum sunt mulțumită de corpul meu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *