Naomi Watts, nud la 51 de ani. Cât de bine arată actrița

Naomi Watts încinge atmosfera în scene interzise minorilor! La 51 de ani, actrița arată mai bine decât femeile de 20-30 de ani.

Naomi Watts, în vârstă de 51 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereţii. Este o actriţă de succes, mama a doi copii şi o femeie care ar putea să provoace invidie în rândul celor mai tinere cu două decenii decât ea datorită formei fizice de invidiat pe care o are. A trecut printr-un divorţ dificil în urmă cu doi ani, dar a reuşit să depăşească cu demnitate momentele dificile din viaţă şi să îşi păstreze optimismul. Ultimul film din distribuţia căreia Naomi face parte este un thriller care oferă fiori pe şira spinării celor uşor impresionabili. Nu toate scenele sunt înfiorătoate, existând şi câteva cadre interzise minorilor în care actriţa demonstrează că frumuseţea este atemporală.

Naomi Watts, în vârstă de 51 de ani, face parte din distribuţia unui thriller lansat în cursul acestui an. Ora lupului este un film horror american regizat şi scris de către Alistair Banks care spune o poveste sumbră, nerecomandată celor slabi de inimă. În ciuda atmosferei macabre care domneşte asupra întregii desfăşurări a acţiunii, în peliculă există şi momente deloc fioroase. Unul dintre ele este reprezentat de cadrele în care personajul interpretat de Naomi Watts se lasă purtat pe aripile pasiunii, într-o cabană.

23-9-2019 Naomi Watts goes nude in her latest film „The Wolf Hour” Pictured: Naomi Watts, Image: 472624120, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet, Brainstorm Media

Într-o atmosferă lugubră, personjul lui Naomi alungă frica de moarte şi gândurile rele prin intermediul apropierii umane. În lumina difuză se poate vedea clar corpul tonifiat al lui Naomi şi faptul că vârsta nu reprezintă decât o simplă cifră pentru ea. Coapsele actriţei sunt perfect sculptate, iar talia nu face decât să confirme faptul că americanca nu este adepta mâncării de tip fast-food.

Într-un alt cadru, personajul interpretat de Naomi se scufundă în cadă, pentru a-şi îndepărta gândurile negative şi teroarea de care era cuprins, iar sânii actriţei pot fi văzuţi. Naomi nu este adepta modificărilor corporale, iar acest lucru poate fi remarcat urmărind secvenţele din film în care ea nu poartă decât cosumul lui Adam şi al Evei.

23-9-2019 Naomi Watts goes nude in her latest film „The Wolf Hour” Pictured: Naomi Watts, Image: 472624099, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet, Brainstorm Media

Naomi Watts a făcut furori la Festivalul de la Veneţia 2018

Naomi a întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneţia din anul 2018. Rochia neagră, semnată Dolce&Gabbana, s-a mulat perfect pe silueta trasă prin inel.

La silueta pe care o are, Naomi îşi permite să poarte orice model de rochie, iar alegerea de la Veneţia a fost pe placul criticilor de modă. Rochia neagră cu cristale strălucitoare i-a scos în evidenţă talia de viespe, braţele şi picioarele tonifiate. Ţinuta a fost accesorizată cu un clutch şi o pereche de cerceii cu diamante de la Arpeggia. Actriţa şi-a făcut câteva bucle lejere şi a optat pentru un make-up natural.

One thought on “Naomi Watts, nud la 51 de ani. Cât de bine arată actrița

  1. Chiar daca aparent este un lucru impresionant, faptul ca un produs alimentar isi poate pastra in mare forma dupa mai bine de sase ani ar trebui sa ne dea de gandit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *