Asa s-a lansat Andreea Mantea in showbiz. Uite ce sexy era chiar dinainte sa isi puna silicoane

mantea-4_01

Totul a inceput cand a pozat puntru rubrica „fata de la pagina 5” dintr-un ziar de la noi. Se intampla in 2006 si Andreea avea doar 20 de ani. A fost desemnata cea mai frumoasa fata care a aparut la pagina 5 in acel an, prevestind o cariera de succes in showbiz.

mantea-front_01

mantea-7_02

Și, dacă și atunci, ca și acum, bruneta avea aceleași trăsături fine, în zona bustului se pot observa diferențe majore. Într-o serie de fotografii de arhivă, realizate în cadrul unui pictorial care a avut loc în redacția ”Libertatea”, după participarea la rubrica celebră, Mantea s-a lăsat admirată doar în lenjerie intimă. Sânii vedetei însă cu siguranță nu erau la fel de apetisanți. Probabil tocmai de aceea bruneta nu ar vrea să-și mai aducă aminte de aceste fotografii.

mantea-5_01

mantea-6_02

După ce și-a pus silicoane, Mantea a pozat în Playboy, Maxim şi în alte reviste glossy sau destinate publicului masculin. A fost şi „vecină” la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1, după care, la acelaşi post a făcut pereche cu Mircea Radu pentru emisiunile „Din dragoste” şi „Noaptea erorilor”.

mantea-3_01

A trecut la Kanal D, unde a prezentat emisiunea „Wowbiz”, alături de Mădălin Ionescu. A cochetat şi cu muzica, la un moment dat pregătind lansarea unui album muzical alături de două tinere cântăreţe. Până acum câteva săptămâni bruneta a fost în negocieri cu TVR, pentru postul de prezentatoare a unui jurnal de ştiri mondene. Focoasa vedetă însă a fost refuzată din cauza pictorialului din Playboy.

mantea-2_03

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *