Daniela Crudu gol goluta intr-un pictorial fierbinte rau de tot

cruduta_03_d75495630f

Frumoasa bruneta a pozat in celebra revista Playboy de trei ori si, cum era de asteptat, toate cele trei aparitii au insemnat un succes enorm. Dupa ce a pozat in 2008 si in 2009, când revista a înregistrat cel mai mare număr de exemplare vândute, de până atunci, s-a hotarat sa isi mai expuna inca o data trupul. Un an mai târziu ei i s-a propus să apară din nou, în ipostaze care le-au tăiat tuturor respiraţia.

cruduta3_02_3969eab457

În 2010, am intrat în posesia unor fotografii-spion de la cel mai fiebinte pictorial Playboy, care urma să apară şi oficial pe piaţă. Deşi la fel de incitante, imaginile surprinse în timpul şedinţei foto surprind momente inedite în care Cruduţa lăsa la vedere chiar… tot, în timp ce se relaxa între sesiunile foto.

cruduta2_04_e0622a3e86

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *