O actrita celebra cu sfarcul la vedere la gala K-1 de la Ploiesti

Bai Ling este de origine asiatica are 48 de ani și este considerată una dintre cele mai excentrice din bransa.

bay-ling

Actrița a fost invitată specială la cea mai importantă gală de K-1 din ultimii ani, ediţia aniversară a Superkombat, care a avut loc weekend-ul trecut, la Ploieşti. Ea a purtat o ținută sumară, cu fustă scurtă și sutien cu puf și pene, în care a dansat și a urcat și în ring, în fața unui public numeros: peste 4.000 de oameni. Din păcate sau din fericire pentru cei din pubic, sutienul i-a jucat o festă lui Bai Ling, iar sfârcul drept a devenit vizibil pentru toți.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *