Este sotia unui dintre cei mai doriti barbati de pe planeta dar asta nu a oprit-o sa pozeze goala si sa se lase linsa

Frumoasa namibiană a publicat pe Internet o fotografie în care apare aproape complet dezbracata, în timp ce este linsă pe braţ de un ghepard.

Behati Prinsloo

Cântăreţul Adam Levine şi ”îngeraşul” de la Victoria’s Secret s-au logodit în vara anului 2013 şi s-au căsătorit anul trecut. Nunta a avut loc la Flora Farms, în Los Cabos, Mexic, în faţa a 275 de invitaţi, printre care fotomodelul Candice Swanepoel şi actorii Robert Downey Jr, and Jonah Hill.

Modelul namibian şi solistul trupei Maroon 5 şi-au început relaţia în anul 2012, la scurt timp după ce cântăreâul de 35 de ani se despărţise de un alt model celebru, Anne Vyalitsyna.

Behati Prinsloo (25 de ani) face furori în reclame şi pe podiumul prezentărilor de lenjerie intimă, fiind unul dintre „îngerii” casei de modă Victoria’s Secret.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *