Bruneta asta focoasa a aratat tot pe plaja

Coasta de vest a Americii este locul ideal unde vedetele si modelel de succes internationale isi pot etala formele bine conturate.

hepta_1990513 hepta_1990531 Tatiana-Eriksen

Modelul Tatiana Eriksen a realizat cea mai recentă ședință foto pe plajă pentru o reclamă la apă plată. Bruneta a purtat o pereche de pantalonași scurți, foart scurți, pe care i-a lăsat să alunece pe șolduri periculos de mult. Atât de mult încât este clar că nu poartă lenjerie intimă. De asemenea, Tatiana își etalează sânii fără inhibiții, pentru cele mai incitante fotografii ale începutuluii de an.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *