Cheia ratingului este Doiniţa Oancea GOALĂ SUB DUŞ. Foto 18+

Practic, Doinita Oancea, recunoscută drept una dintre cele mai provocatoare actriţe de la noi a filmat goală la duş, conform protvmagazin.ro. Scenele sunt memorabile şi pentru felul în care au fost realizate, cu siguranţă vor intra în arhivele fanilor protagonistei.

Mela, personajul interpretat cunoscuta şi populara actriţă, se dezbracă, intră în duş şi se spală în timp ce Strunila şi Stela se giugiulesc. Date fiind această situaţie, ipostaza este cu atât mai inedită pentru Doinita Oancea.

O_2_04_b1115cda23

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *