Corina Bud s-a pozat în poziții mai mult decât sexy pe un iacht

Cântăreața Corina Bud, în vârstă de 41 de ani, este una dintre artistele care știu cum să atragă atenția asupra sa, prin apariții care de care mai incendiare. Vedeta și-a obișnuit admiratorii din mediul online cu postări în care își arată formele în ținute extrem de provocatoare. Cele mai recente imagini o înfățișează pe cântăreață în ipostaze super sexy.

Corina Bud este una dintre cele mai non-conformiste și extravagante apariții din showbiz-ul românesc. Artista se afișează în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze.

În ultima perioadă de timp, Corina Bud a trecut preint-o transformare de look. Artista s-a tuns scurt, iar noua frizură o prnde de minune.

Cum mai arată Corina Bud. A pozat super sexy pe iaht

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul său de pe o rețea de socalizare, Corina Bud s-a lăsat fotografiată pe un iaht.

Artista a pozat provocator, înfirbântând imaginația celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cine este Corina Bud

Corina Monica Ciorbă, cunoscută pe numele de scenă Corina Bud, s-a născut pe 26 ianuarie 1980 în Satu Mare. A debutat în anul 2004 cu albumul ”Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.  Piesele precum „Pernele moi”, „Roata se-ntoarce”, „Fete din Balkani”, „Of corso”, „Crazy Love”, „Fete din Balcani”, „Tot Ce Ți-ai Dorit” și „Autobronzant” sunt doar câteva dintre titlurile care s-au auzit la radio și tv luni întregi.

Artista a absolvit două facultăți: Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Drept din București.  În anul 2017, Corina Bud a decis să ia o pauză și să se retragă din luminile reflectoarelor timp de 3 ani. În 2020, cântăreața și-a reluat cariera muzicală și a lansat melodia “SUPERSTAR”

În plan personal, Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat care se numește Robin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *