Cristina Cioran s-a dezbracat de amorul artei

Deși probabil nici o sumă din lumea asta nu ar convinge-o să-și arate trupul gol în vreo revistă, Cristina Cioran și-a înțeles pe deplin meseria de actriță și a acceptat să-și dea hainele jos. Însă pentru un spectacol de teatru, în care era descrisă viața din lagăr a evreilor.

cioran_da562844d9

Cristina Cioran își respectă meseria de actriță, cu toate implicațile ei. Vedeta a fost la un moment dat nevoită să-și dea hainele jos într-un spectacol de teatru în care era înfățișată viața din lagăr a evreilor, și a făcut acest lucru, de amorul artei.

Îndrăgita prezentatoare a recunoscut că în anul 2000 a avut un succes destul de mare în România și în Europa cu acea reprezentanție.

„Da, m-am dezbrăcat într-un spectacol de teatru care arăta viaţa din lagăr a evreilor. La finalul lui era o scenă destul de dură, în care o evreică era dezbrăcată şi torturată. Spectacolul se numea AN DIE MUSIK şi l-am jucat în anul 2000 prin toată Europa. În România s-a jucat la Teatrul Evreiesc de Stat”, a dezvăluit Cristina, în ziarulring.ro.

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit totuși că s-ar gândi de două ori înainte să apară goală… într-un film.

„Nu ştiu dacă aş accepta să apar goală într-un film. Toate aceste lucruri se negociază, se discută, se justifică, se argumentează. A fost goală la 65 de ani Diane Keaton şi n-a murit nimeni. Nu cred că e o problemă goliciunea. Nu cred că sunt cea mai pudică din lume şi nu prea avem ce să ascundem, că toate arătăm cam la fel. Adică avem aceleaşi lucruri în aceleaşi locuri. Eu nu spun niciodată, niciodată. Depinde de proiect. Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine. Au fost propuneri să apar goală. Şi în filmul „Margot” ar fi trebuit să apar dezbrăcată, dar am negociat foarte bine şi nu s-a mai întâmplat. Goliciunea nu înseamnă neapărat sexy. O femeie sexy este şi îmbrăcată, în lenjerie, în desuuri”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *