Alina Puscas vorbeste despre viata sa sexuala

Alina Pușcaș a fost căsătorită cu Viktor, dar mariajul lor nu a funcționat, astfel că s-a ajuns la dvorț.

puscas1_f864d8504d

Aflată la emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, prezentatoara de televiziune a făcut dezvăluiri din intimitate.

”Sunt foarte geloasă. La un moment dat ajunsesem să-l implor pe Viktor să mă facă geloasă. Aveam nevoie de adrenalină din când în când. Eu nu puteam să-i reproşez absolut nimic. Nu reuşea pentru că el e genul ăla de om sincer. El nu putea să joace. Eu eram cea care juca.

Am încercat şi noi aproape un an de zile să resuscităm relaţia. Cred că la un moment dat a devenit o obișnuință, o camaderie, o amiciţie. Prea ne-am văzut aşa de drumurile noastre. E foarte importantă partea sexuală. Dacă nu funcţionează partea sexuală nu are niciun sens”, a afirmat Alina Pușcaș.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *