Cristina Spatar in sanii goi in ultimul ei videoclip

Fosta „Regina R&B” apare în ipostaze provocatoare, într-o rochie transparentă în videoclipul piesei „Zâmbesc”, conform protvmagazin.ro.

CS_1_0410c413e5

„Timp de un an, am stat în studiourile HaHaHa Production pentru a înregistra o serie de piese sub îndrumarea lui Smiley. Am ales împreună cu o întreagă echipă de profesionişti melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicală. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat şi de muncitor, a fost alegerea perfectă, la fel cum a fost şi decizia de a-l avea alături pe Iulian Moga, în calitate de regizor”, declară Cristina Spătar.

CS_2_6c233696cfCS_3_2776a5a3f7

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *