Laurette fara chiloti in direct la Capatos

Fermoarul fustei mulatrei a cedat, lăsând părţile intime la vedere, mai ales că, din câte se pare, Laurette nu purta chiloţi.

Laurette-2-antena-1_818714617fFosta manechină, metamorfozată în cântăreaţa, a încercat să mimeze ruşinea şi să se acopere cât mai repede, dar fără prea mare succes.

Întrebată de ce a pozat cu mâinile în zonele intime ale corpului, într-un nou pictorial, pentru promovarea piesei „N-are sens”, lansată de curând de mulatră, Laurette a răspuns cu naturaleţe că „nu avea unde să ţină mâna”.

Laurette-1-antena-1_744a6495c1

„Păi unde vrei să ţin mâna? La păsărică! A ieşit foarte frumos pictorialul. Iniţial am vrut să-l fac undeva în zăpadă, dar ningea foarte, foarte tare afară… Am făcut pictorialul pentru noua mea piesă, care se numeşte «N-are sens»”, a spus Laurette.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *