De ce mimează femeile orgasmul?

Multe femei se prefac că au orgasm, în timpul actului sexual, din diverse motive, însă două motive par a fi cele mai comune în rândul femeilor care au recunoscut că uneori mimează orgasmul.

Mimarea orgasmului este foarte des întâlnită în rândul femeilor, soluţie la care acestea recurg mai ales când simt că nu există şansa de a atinge punctul culminant.

Ce trebuie să aveţi în vedere despre orgasmul feminin

Problema constă în felul în care orgasmul feminin a fost portretizat în media, în special în filmele pornografice. În acele filme, femeile ajung la orgasm aproape instantaneu, doar prin penetrare, și cu ajutorul câtorva cuvinte „murdare”. În realitate, toate știm că nu este chiar atât de simplu. Din contră, este nevoie de mult mai mult decât simpla penetrare pentru a putea ajunge la orgasm. 

Totul ţine de percepţia culturală. Punem foarte mult accent pe felul în care bărbații ajung la climax, adică pe partea de penetrare. Ignorăm aproape complet tot ce ține de preludiu și stimularea clitorisului. Multe femei se prefac că au orgasm în timpul actului sexual, din două motive principale: de a nu părea anormale și de a nu-l face pe partener să se simtă prost. Din păcate, rușinea femeilor de a spune adevărul este dăunătoare atât pentru ele însele, cât și pentru bărbați.

Bărbații învață din filme și din poveștile prietenilor că femeile ajung la orgasm rapid, prin penetrare repetitivă, dură și rapidă. Dacă partenerele lor nu le împărtășesc nevoile sexuale cu sinceritate, atunci nici ei nu știu ce au de făcut defapt.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *